Kistelek város honlapja

A kisteleki Inkubátorház

A helyi gazdaságot és annak fejlődését biztosító vállalkozók sikeressége, gyarapodása végső soron a térség életszínvonalának emelkedését, a helyi társadalom jólétének fokozódását jelentheti. 2005. októberében Kistelek városa elfogadta Településrendezési Tervében egy a vállalkozásokat felkaroló innovációs- és inkubátorház létrehozását. Megvalósítására az önkormányzat összefogásra buzdított négy nagy múltú helyi céget.

A létrejött projektcég az Euro-Kistelek Logisztikai Kft., amely 2007. decemberében alakult meg azzal a céllal, hogy a „Kisteleki kistérség kezdő vállalkozásait segítő inkubátorház megvalósítása" című projektet menedzselje a DAOP-2007-1.1.1/A kódszámú pályázati felhívás keretén belül.

A kisteleki inkubátorház egyrészt rendelkezik alapszolgáltatásokkal (titkárság, levélkézbesítés, fax, gépelés stb.), amelyekre a vállalkozásoknak mindig és rendszeresen szüksége van, másrészt műhely és raktárbérletet biztosít. Rendelkezik egy tárgyalóteremmel, amelyet bérelni lehet tárgyalások, illetve oktatások megtartására.

Az inkubátorház a kiegészítő szolgáltatások széles körét tudja biztosítani. Ezen belül irodai szolgáltatások nyújtását, mint a fénymásolás, nyomtatás, szkennelés stb., illetve az eszközök használatára/bérbeadására - projektor, laptop, írásvetítő.

Emeltszintű szolgáltatások keretén belül lehetőséget biztosít a pályázatírás, -figyelés, üzletviteli tanácsadás, oktatás, jogi tanácsadás igénybevételére. A megerősödött, néhány éve az inkubátorházban működő vállalkozások pedig új telephelyük megtervezéséhez és kivitelezéséhez vehetnek igénybe segítséget. Az inkubátorház teljes területére kiterjed az őrző-védő szolgáltatás.

A vállalkozók igényei esetén logisztikai, szállítmányozási feladatok ellátását is meg tudja a Kisteleki Inkubátorház.

Elhelyezkedés, adottságok

A csarnok elhelyezkedése logisztikai szempontból kiváló. Az inkubátorház a Kistelek és Térsége Ipari Parkban, a HRSZ: 080/53 számú ingatlanán épül.

A terület infrastrukturálisan ellátott, rendelkezik a szükséges közművekkel és közúti csatlakozással. Az inkubátorház Kistelek város külterületén, a várostól 600 méterre helyezkedik el. Megközelíthető a városközpontból kivezető Rákóczi utcáról, a Kiskunmajsára vezető műútról, és az M5 autópályáról.

GPS koordináták: 46°27'47,30" É és 19°57'36,81" K

A város nagy forgalmú villamosított (Szeged-Budapest) vasútvonala az épülettől mindössze 300 méterre fekszik, mely multimodális szállítási lehetőséget is biztosít. Vasúton, közúton egyaránt megközelíthető.

Az inkubátorház szolgáltatásai

Táblázat újrastrukturálása szükséges!

 

Kapcsolat

EURO-KISTELEK Kft.
6760 Kistelek, 0329/37 hrsz.
Sári Zsolt ügyvezető
E-mail: sarizsolt@gmail.com

On-line elérhetőség: http://www.kistelekinku.hu/

AJÁNLÓ