Kistelek város honlapja

Helye, adottságai

A vásár Kistelek város belterületén, az Ipari Park és a vasútállomás közvetlen közelében, a ligetes szabadidőpark területén helyezkedik el (Kistelek, Rákóczi u. 42.). Területe 3,2 hektár, melyet két kis tó is színesít. A kijelölt árusítóhelyek száma 600.

A vásártéren szociális blokk és irodahelység található, a szükséges háttér-infrastruktúrával egyetemben. A vizesblokk takarítása a vásár időtartama alatt folyamatosan biztosított.

Az állatvásár helyszíne a vásártér mellett, annak a városközponthoz közelebb eső részén lett kijelölve (hrsz. 313/1). külön bejárattal a Rákóczi utca felől. Mintegy 600 m2-en 60 db árusító hely került kialakításra. Itt rendelkezésre áll az a háttér, amely az állatok adás-vételéhez, szükség esetén elkülönítéséhez szükséges.

A vásárba érkező gépjárművek száma sokszor meghaladja az 1000 darabot is. Számukra ingyenes és fizető parkolási lehetőség egyaránt rendelkezésre áll.

A vásárban és környékén a vásár rendezősége mellett a kisteleki polgárőrség és Kisteleki Rendőrkapitányság munkatársai felügyelnek az árusok és a vásárlók biztonságára.

AJÁNLÓ