Kistelek város honlapja

Téli Teremlabdarúgó Bajnokság

A bajnokság 2003-ban, a kisteleki sportcsarnok megépülésének jóvoltából indult útjára.
Akkor a bajnokságot 10 csapat alkotta, akik többnyire helyi játékosokból verbuválódott össze. Az évek folyamán, mindig egyre nagyobb számban nőt a nevező csapatok száma és a játékosok minőségi összetétele valamint a torna nem csak megyei hanem országos érdeklődést is kapott.

2014-15-ben 58 csapat nevezett a tornára és közel 800 játékos, közöttük számos válogatott labdarugó is pályára lépett a kisteleki publikum előtt. Újra megrendezésre került a Profi Liga és a 35 év feletti liga mérkőzései is.

A torna nyereményei

+35 év felett:

A bajnokság első helyezettje kupa, érem és oklevél, a második és harmadik helyezettje kupa,érem és oklevél díjazásban részesül. (díjazás támogatók száma alapján bővülhet). Külön díjat kap a gólkirály, valamint a legjobb kapus és a legjobb játékos, a versenybizottság tagjai, játékvezetők ill. a többi csapat szavazata alapján.

A,B,C,D Liga:

A bajnokság első helyezettje kupa, érem és oklevél, a második és harmadik helyezettje kupa,érem és oklevél díjazásban részesül. Ajándékot kap az „A” liga első helyezettje (díjazás támogatók száma alapján bővülhet),valamint jogot nyer a Profi ligában való részvételre. Külön díjat kap a gólkirály, valamint a legjobb kapus és a legjobb játékos, a versenybizottság tagjai, játékvezetők ill. a többi csapat szavazata alapján.

A verseny finanszírozása a nevezési díjakból, szponzori és önkormányzati támogatásból történik.

További információk: http://www.kistelekiteremfoci.hu/

AJÁNLÓ