Kistelek város honlapja

Szavazóköri változás

Kisteleki Általános Iskola Petőfi utca felőli bejáratánál jelenleg is folyamatban lévő építési munkálatokra tekintettel változás lesz a választás napján abban, hogy a 2. szavazókör esetén (Kisteleki Általános Iskola, Kistelek. Petőfi u. 9.) a Bercsényi utca és az Autóbusz Pályaudvar felőli, udvaron keresztüli bejáratot kell és lehet igénybe venni úgy, hogy az elválasztásra kerül a 3. szavazókör szintén Bercsényi utca felőli bejáratától.

002. Szavazókör megközelíthetősége a következő:
A szavazókörbe, szavazóhelyiségbe (mely helyiség esetén változás nincs) a Kisteleki Általános Iskola Autóbusz Pályaudvar felőli -Rendezvényház melletti- udvarán keresztül történik a következő két bejáraton, kapun:
· Székelykapu,
· Bercsényi utca felől, közvetlenül az iskolaépület melletti kiskapu (az iskola Autóbusz Pályaudvar felőli részénél)

002. szavazókör – utcajegyzék:
Csillag utca, Hétvezér utca, Jókai utca, Kenderföldsor utca, Keresztes Nagy Antal utca, Majsai út, Petőfi utca, Rákóczi utca, Régiposta utca, Széchenyi utca, Vágóhíd utca, Vaspálya utca, Zrínyi utca

Megértésüket megköszönve kérjük a szavazókörben szavazó, szavazni kívánó érintett választópolgárokat figyeljenek a fenti változásra és erre tekintettel közelítsék meg a szavazóhelyiséget.

Dr. Nagy Rusztem s.k.
jegyzői jogkörben eljáró aljegyző
HVI vezető

AJÁNLÓ