Kistelek város honlapja

EFOP-4.1.7-16 - Multi-Art Kreatív Műhely kialakítása a kisteleki Klebelsberg Művelődési Központ bővítése

Sajtóközlemény projekt zárásáról

Az EFOP-4.1.7-16 kódszámú, a közösségi művelődési intézmény -és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című pályázati felhívás keretén belül, a Kárpátia Kincsesház Kistelek Nonprofit Kft. 20.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Az európai uniós támogatás segítségével létrejött a Multi-Art Kreatív Műhely a kisteleki Klebelsberg Művelődési Központ bővítésével. (Hasznos alapterület: 43,47 m2)

A projekt célja a nem formális és informális tanulási alkalmak, képzések, programok és szolgáltatások lebonyolításához szükséges tanulási, kreatív és szolgáltató tér kialakítása a helyi művelődési központ épületének bővítésével.

A fejlesztés eredményeként egy olyan többfunkciós helyiség jött létre, mely alkalmas a helyi alkotó -és előadóművészeti csoportok tanulási alkalmainak lebonyolítására, az önképzőkörök foglalkozásainak megvalósítására, és a művelődési központ kibővített szolgáltatásainak kivitelezésére.

2018.06.28-án megtörtént a munkaterület átadása, az épület műszaki átadás – átvétele 2019.08.31-én valósult meg.

A Kárpátia Kincsesház Kistelek Nonprofit Kft. Multi-Art Kreatív Műhely kialakítása a kisteleki Klebelsberg Művelődési Központ bővítésével című EFOP-4.1.7-16-2017-00021 kódszámú pályázata a Széchenyi 2020 program keretén belül valósult meg.

AJÁNLÓ