Kistelek város honlapja

Elkezdődtek a képzések a „Humán kapacitások fejlesztése a Kisteleki Járásban” projekt keretén belül

Az EFOP-3.9.2-16-2017-00013 azonosítószámú projekt részeként a humán közszolgáltatásban dolgozóknak, óvodapedagógusoknak és hátrányos munkaerőpiaci esélyekkel rendelkező munkavállalóknak több témában indulnak képzések.

A települési önkormányzatok által fenntartott humán közszolgáltatásokban dolgozó szakemberek (pl. köznevelésben, egészségügyben, szociális és gyermekvédelemben dolgozók, kulturális szolgáltatást ellátók) képzése, továbbképzése érdekében pl. a következő képzéseket valósítjuk meg: Személyiségfejlesztés és konfliktuskezelés, Csapatépítés, Eredményes partnerkommunikáció, Érzékenyítő tréning, Mediációs képzés, Ingatlanközvetítő tanfolyam.

A projekt komplex óvodai szolgáltatásfejlesztése óvodapedagógusoknak ad lehetőséget akkreditált pedagógusképzéseken való részvételre, mint pl. Mindennapi mozgás-öröm a gyermek testi fejlődésében, A lelki egészség fejlesztése önismereti technikák segítségével, Digitális taneszközök alkalmazásának lehetőségei óvodás és kisiskolás korban.

Az alacsony iskolai végzettségű, rossz munkaerő-piaci esélyekkel rendelkező lakosság munkaerő-piaci esélyeinek javítása érdekében három témában szervezünk képzéseket: Időgazdálkodás, Együttműködés fejlesztése, Hatékony kommunikáció. A képzésekre a hátrányos helyzetű munkavállalók jelentkezését várjuk (pl. az előző 6 hónapban nem állt rendszeres, fizetett alkalmazásban, az alacsony iskolai végzettséggel rendelkezők, akik nem szereztek középfokú végzettséget vagy szakképesítést, 50 éven felüli életkorú személyek, megváltozott munkaképességűek, gyermekgondozást segítő ellátásról, a gyermekgondozási díjról, a gyermeknevelési támogatásról, ápolási díjról visszatérők, pályakezdő, vagy 25 év alatti életkorú fiatalok, egy vagy több eltartottal egyedül élő felnőttek)

A képzésekre szeretettel várjuk az érintett célcsoport résztvevőit.

Bővebb információ: Sejbenné Mészáros Edit, projektmenedzser 20/952-0093

AJÁNLÓ