Kistelek város honlapja

Szemléletformáló ÖKO kalandpálya

Kistelek Városi Önkormányzat sikeresen pályázott az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott „ A hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági környezettudatos szemléletformálásra” c. projektre.

A tervezett programok lebonyolításánál elsősorban az általános iskolás és gimnazista korosztályt vettük figyelembe, mivel ŐK a jövő nemzedékei. A pályázat keretein belül támogatást nyertünk Bábjáték "Lim-lom" mese c. előadásra, valamint a Zenebatyu- hulladékból hangszer bemutató programjára, melyre az óvodásokat, általános iskola alsós és felső tagozatosait valamint gimnazistákat és érdeklődő felnőtteket is szeretettel várunk.

A Szemléletformáló ÖKO kalandpálya- egy komolyabb kihívás így az általános iskola felső tagozatosai és a vállalkozó kedvű alsósok illetve a helyi gimnázium tanulói a célpont.

A Tréfás vetélkedő szervezése általános iskolások számára szemléletformáló feladatokkal- az alsós és felsőtagozatos osztályok részére illetve az óvodások részére külön-külön az életkoruknak megfelelően összeállított vetélkedők.

Fontos számunkra, hogy a felnövő nemzedék minél több információival rendelkezzen és minél több információ érje őket a környezetünk minél szélesebb körben történő szemléletformálása.

Pályázattal kapcsolatos információ elérhető: www.szelektalok.hu

„ A projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával valósult meg.”

AJÁNLÓ