Kistelek város honlapja

Felhívás zajvédelmi véleményezésre

Ezúton tájékoztatom a lakosságot, hogy a KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KTI) a zajvédelmi szabályozásoknak megfelelően elkészítette a nagyforgalmú közutakra (3 millió jármű/évnél nagyobb forgalmú országos közúti szakaszok) és a nagyforgalmú vasutakra (30 000 szerelvény/évnél nagyobb forgalmú vasútvonalak) vonatkozó stratégiai zajvédelmi intézkedési tervjavaslatokat.

Az M5-ös autópályát érintő tervjavaslat csatolva és elektronikus úton a „http://elzadev.kti.hu/dokumentum/80/2015_M5_jav.pdf” honlapon érhető el.

A teljes dokumentáció a Kistelek Városi Polgármesteri Hivatal aljegyzői szobájában megtalálható (Kistelek, Árpád u. 1-3.), illetve a hirdetőtáblán 2016.06.23-án kifüggesztésre került.

Az intézkedési tervjavaslattal kapcsolatosan észrevételek tehetők, melynek megtételére a közzététel időpontjától (hirdetőtáblára kifüggesztve 2016.06.23.) számított 30 napos időtartamban, 2016. július 25-éig van lehetőség.

Várjuk a lakossági véleményeket, mely észrevételek mind a Polgármesteri Hivatal fenti címére, mind pedig az aljegyző@kistelek.hu email címre a megadott határidőig eljuttathatóak.

A Hivatal a tervjavaslatok véglegezése előtt a határidőben beérkezett észrevételeket a KTI részére haladéktalanul továbbítja.

Kapcsolódó dokumentumok:

Kistelek, 2016. június 23.

 dr. Nagy Rusztem - aljegyző

AJÁNLÓ